Over Thermo Lámina

Ons verhaal tot nu toe…

De beste elektrische (vloer) verwarming en thermostaten op één plek

Wat in 2012 begon als webshop voor elektrische vloerverwarmingsfolie van het merk Thermo Lámina, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige webshop met folies, matten, verwarmingskabels en thermostaten van verschillende merken, zoals Warmup en Magnum. Daarnaast is aan het einde van 2019 de badkamercollectie toegevoegd aan ons assortiment bestaande uit spiegelverwarming, wandverwarming en handdoekverwarming. Met dit ruime assortiment is Thermo Lámina het adres voor elektrische (vloer)verwarmingssystemen en thermostaten. Alle producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle kwaliteit- en veiligheidsnormen. Thermo Lámina biedt haar klanten een uitstekende service en de zekerheid van Europese kwaliteitsproducten. Thermo Lámina staat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Wij willen u graag begeleiden in de aanschaf van een veilige, duurzame elektrische verwarming die ook in de toekomst de zekerheid biedt van een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Waar staan we voor

 1. De beste elektrische vloerverwarming en thermostaten op één plek
  Een breed assortiment elektrische vloerverwarming systemen, voor elke vloer de oplossing.
 2. De beste prijs-kwaliteitverhouding
  Zonder tussenkomst van tussenhandel, betaalt u bij Thermo Lámina nooit te veel.
 3. Snel en gratis thuis bezorgd
  Vandaag besteld, is morgen gratis in huis. Met een track&trace code kunt u uw bestelling volgen.
 4. Topservice: We staan elke dag voor u klaar, ook in het weekend
  Voor vragen, advies en begeleiding kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag. Onze klanten beoordelen Thermo Lámina met een 9,3, en daar zijn we trots op.
 5. Topkwaliteit: tot levenslange garantie
  Op alle vloerverwarmingssystemen geldt een fabrieksgarantie van 10 jaar tot maximaal levenslange garantie.

Missie

Thermo Lámina wil toegevoegde waarde leveren door de kwalitatief hoogwaardigste en duurzame producten te selecteren en te leveren tegen de scherpste prijzen op het gebied van elektrische verwarming.
Kortom, warme voeten voor iedereen! 🙂

Visie

De combinatie van techniek, innovatie, web en marketing kennis creëert de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen voor iedereen mogelijk te maken.

Contactgegevens

E-mailadres:
klantenservice@thermolamina.nl of contactformulier

Bedrijfsgegevens

Adres
ThermoLámina.nl
Kapelweg 1
5985 PL Grashoek

Overige bedrijfsgegevens
Thermo Lámina is een onderdeel van TV Online Marketing.

KvK-nummer: 01161764
BTW-identificatienummer: NL821175002B01
Rabobank rekeningnummer: 1335.72.633
IBAN: NL06RABO0133572633 (voor betalingen vanuit het buitenland)
BIC: RABONL2U (voor betalingen vanuit het buitenland)

Pers
info@thermolamina.nl
Marketing
marketing@thermolamina.nl

Moderne navigatie en een eenvoudige bediening

Onze online shop is ontworpen volgens de nieuwste inzichten in ontwerp en navigatiemogelijkheden. De shop is overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik en veilig. Betaling kan op verschillende manieren en bij elke aankoop kan de verzending nauwkeurig gevolg worden door middel van een tracking code.

Gratis verzending

Verzending binnen Nederland en België is volledig gratis, in tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten. U kunt onder bepaalde voorwaarden de producten ook terugzenden. De voorwaarden voor een retourzending vindt u hier.

Advies en begeleiding

Mocht u bij de installatie er onverhoopt niet uitkomen dan helpen wij u graag. Heeft u een vraag, neem dan contact op met onze klantenservice en dan komen wij er samen wel uit.