Elektrische vloerverwarming slaapkamer en op zolder?

Voor vloerverwarming slaapkamer of zolder kunt u gebruik maken van folie of StickyMatten

Als vloerafwerking in uw slaapkamer en op zolder valt de keuze meestal op laminaat, pvc, of een houten vloer. De keuze van uw vloerafwerking heeft invloed op het type elektrische vloerverwarming. Kiest u voor laminaat, pvc, of een houten vloer, dan kunt u het beste gebruik maken van flinterdunne verwarmingsfolie van Thermo Lámina of Wamrup. Voor vinyl, linoleum, laminaat (of eventueel tegels ) kunt ook gebruik maken van de StickyMatten van Warmup. In principe kunnen de StickyMatten onder elke ondergrond aangebracht worden, mits de vloerafwerking geschikt is voor vloerverwarming.

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor elk type vloer dé elektrische vloerverwarming oplossing in uw slaapkamer en zolder.

Ons assortiment bestaat uit verschillende oplossingen, elk met unieke eigenschappen en voordelen. 

Elektrische vloerverwarming slaapkamer en op zolder
Elektrische vloerverwarming slaapkamer en zolder

Wat voor vloerafwerking u kiest bepaalt het vloerverwarmingssyteem in uw slaapkamer

Wat is uw vloerafwerking?

Laminaat, klik pvc & hout

Vloerverwarmingsfolie 120Watt/m² en 140Watt/m²
Bekijk de vloerverwarmingsfolie in onze webshop

De flinterdunne verwarmingsfolie 0,2mm, het merk Thermo Lámina, brengt u snel en eenvoudig onder het laminaat aan. Door de unieke samenstelling kan de folie dubbel gelegd worden, zonder te warm te worden. 15 jaar garantie .

Laminaat, PVC & houten vloer

Warmup folieverwarming
Bekijk de folieverwarming in onze webshop

De Warmup is folieverwarming is eveneens zeer dun (3,0mm). De folie is geschikt voor ‘zwevende’ vloeren (laminaat, hout, parket) en ‘gelijmde’ vloeren (PVC, linoleum, vinyl) in combinatie met WDO platen. 15 jaar garantie

Laminaat, tegels, vinyl & linoleum

StickyMat elektrische vloerverwarming matten 150 watt per m²
Bekijk de StickyMat 150W/m²of Stickymat 200W/m²

De zelfklevende zeer dunne (1,8mm) elektrische StickyMat van het merk Warmup, die het vloerniveau niet verhoogd. De StickyMat rolt u eenvoudig uit over de badkamervloer. Levenslange garantie.

Al onze sets elektrische vloerverwarming zijn voorzien van een gratis thermostaat

Om de temperatuur in uw slaapkamer of op zolder te regelen kunt u gebruik maken van gratis bijgeleverde WARMUP MSTAT aan/uit thermostaat ter waarde van € 45.

ACTIE: COMBIDEAL UPGRADE UW THERMOSTAAT

Voor een kleine meerprijs kunt u ook beschikken over een van de onderstaande thermostaten: de WARMUP Tempo Digitale klokthermostaat (+ € 15), de MAGNUM Intelligent-control klok thermostaat (+ € 15), de MAGNUM Remote Control WiFi thermostaat (+ € 125) of de nieuwste WiFi thermostaat de WARMUP 6iE WiFi thermostaat (+ € 125).

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de vloerverwarmingsfolie? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Elektrische vloerverwarming onder laminaat, klik PVC of houten vloer in de slaapkamer

Elektrische vloerverwarming onder laminaat, PVC of hout in de slaapkamer

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming . Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle vloerverwarming sets krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u op een werkdag voor 16:00 besteld? Dan wordt uw pakket dezelfde dag naar PostNL gebracht. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Warmup StickyMat 150Watt/m² – alle vloerafwerkingen – levenslange garantie 1m² t/m 15m²

Warmup StickyMat 200Watt/m² – alle vloerafwerkingen – levenslange garantie 0,5m² t/m 15m²

Voordelen van elektrische vloerverwarming slaapkamer en zolder op een rij:

 Onzichtbaar – zeer hoog rendement – onderhoudsvrij – geluidloos – zonder radiatoren of leidingen – meer ruimte voor uw bed, boxspring en nachtkastje – ideale verdelingen van de temperatuur – zonder luchtverplaatsing – beïnvloedt de luchtvochtigheid niet – houdt de vloer droog – meer comfort voor allergie patiënten – makkelijk te programmeren

Vloerverwarming geeft warmte en comfort. Maak uw slaapkamer comfortabel met de elektrische vloerverwarming van Thermo Lámina.

Elektrische vloerverwarming onder laminaat, klik pvc, of een houten vloer in de slaapkamer

Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming, scheelt dit enorm aan ruimte in uw slaapkamer en zolder. De ruimte, welke u anders kwijt was aan traditionele CV en radiatoren, kunt u nu naar eigen wens inrichten. U heeft optimaal de ruimte voor uw bed, boxspring, nachtkastjes en kledingkast.

De slechts 0,2 mm dunne verwarmingsfolie kunt u snel en eenvoudig zelf aanleggen. Door de geringe laagdikte van het systeem is het de ideale oplossing voor slaapkamers waar elke mm opbouwhoogte telt. De verwarmingsfolie van Thermo Lámina wordt nooit te warm. Veel vergelijkbare systemen voor laminaatverwarming mogen absoluut niet dubbel gelegd worden of zelfs maar gedeeltelijk overlappen omdat het dan op bepaalde punten onder de laminaatvloer te warm wordt, waardoor de laminaatvloer beschadigd kan raken, bij Thermo Lámina is dat absoluut geen probleem. Door de unieke samenstelling en opbouw van de verwarmingsfolie kan Thermo Lámina dubbel gelegd worden zonder dat het laminaat of de houten vloer beschadigd raakt. 

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

 Voordelen van vloerverwarming van Thermo Lamina in uw slaapkamer en zolder:

  • Gemakkelijk zelf aan te leggen, eenvoudig & snel,
  • Snelle opwarmingstijd,
  • Gratis thermostaat
  • Lage aanleg & installatiekosten,
  • Duurzaam & kwaliteit,
  • Gezonder leefklimaat in de kamer,
  • Bekijk en lees de handleiding en video elektrische vloerverwarming aanleggen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de vloerverwarmingsfolie? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop. In totaal heeft Thermo Lámina 7 elektrische vloerverwarming oplossingen in het assortiment.

Onderstaand vindt u meer informatie over:
Elektrische vloerverwarming kosten & prijs berekening per m²
Kosten vloerverwarming infrezen en voor- en nadelen nieuwbouw versus bestaande woning