Betaalmogelijkheden van Thermo Lamina

Bij Thermo Lámina kunt u op de volgende wijzen betalen:

iDeal

De meest gebruikte, voordeligste en de snelste manier van betalen is iDEAL. Bij deze gratis betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Overschrijving op onze bankrekening

U kunt uw betaling direct overschrijven naar onze bankrekening. Gelieve uw bestellingsnummer (ID) te gebruiken als de betalingsreferentie. Uw bestelling wordt pas verstuurd als de betaling binnen is.

IBAN: NL06RABO0133572633

BIC: RABONL2U

Visa

Het is vanaf nu ook mogelijk om via creditcard te betalen. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen voor Visa, waarna u met uw Visa creditcard kunt afrekenen.

Mastercard

Het is vanaf nu ook mogelijk om via creditcard te betalen. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen voor Mastercard, waarna u met uw Mastercard creditcard kunt afrekenen.

Klarna

Het is vanaf nu ook mogelijk om via Klarna te betalen. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen voor Klarna Achteraf Betalen. U gaat hiermee een betalingsverplichting via Klarna aan. Kijk op de website van Klarna voor meer informatie. Let op dat Klarna kosten bij u in rekening kan brengen indien u niet op tijd aan uw betalingsverplichting voldoet.

Bancontact

Voor bestellingen vanuit België kunt u bij ons veilig en snel betalen met Bancontact. Dit is de meest gebruikte manier voor elektronische betalingen binnen België.

Rembours

Sinds 1 januari 2020 heeft PostNL besloten om geen rembourszendingen meer aan te bieden.

PayPal

Op het moment bieden wij standaard geen PayPal aan, aangezien hier hoge kosten aan verbonden zijn. Wilt u toch met PayPal betalen, dan kun u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten over onze 7 elektrische vloerverwarming systemen en betalen bij Thermo Lámina? Neem dan een kijkje in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.